ŞANLIURFA / SİVEREK - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
DİCLE MAH. DİCLE 58 SK. MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 1B SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli ,çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabileceklerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yetkin bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başlangıç: 08:00 Bitiş: 15:20
İNGİLİZCE ARAPÇA
Ulaşım
İlçe merkezinden veya ilçe otogarından geçen BAVUŞ arabalarına binerek çok kolay ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Şehir içi servisler ve özel servisler (köyden gelen öğrenciler için ücretsiz servis) bulunmaktadır.
DİCLE MAH. DİCLE 58 SOKAK NO:02 SİVEREK/ŞANLIURFA
SİVEREK ilçe merkezinde bulunmaktadır.
2014-2015 :320 2015-2016 :700 2016-2017 :678
FUTBOL-MASA TENİSİ-ATLETİZM- BASKETBOL - VOLEYBOL
TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLİ OLARAK DÜZENLENMEKTEDİR.