ŞANLIURFA / SİVEREK - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okul rehber servisimizce bahar aylarında oluşan rehaveti önleme,  sınav kaygısı, motivasyon  vb. konuları esas alarak öğrencilerimize HEDEF YKS kapsamında seminer verilmiştir.

Nis

Sivil Savunma, Afet Hazırlık, Değerler Eğitimi ve Kızılay Kulübünün ortak çalışması ile okul ağaçlandırma ve bahçe bakım çalışması yapılmıştır.

Şbt

Hedef YKS 2024 kapsamında Bayram BADEM  hocamız tarafından öğrencilerimize yönelik YKS tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Şbt

Eğitimde tek yürek etkinliği kapsamında kardeş okulumuz Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden okulumuz öğrencilerine mektuplar gönderildi.

Ock

Okul bünyesindeki bütün öğrencileri takımlara ayrılarak 14 okuma takımı oluşturulmuştur. Her takıma bir danışman öğretmen atanmıştır. Takım üyeleriyle takım ismi ve takım kuralları belirlenmiştir. Okul idaresi tarafından her takıma takım üyelerinin iki kartı kadar kitap teslim edilmiştir. Öğrenciler kendi takımlarındaki kitapları dönüşümlü olarak okumaktadırlar. Belirli periyotlarla takımların enleri belirlenerek ödüllendirilmiştir. Projenin takibi için okul proje kurulu aylık olarak toplanmakta olup öğrencilerden toplanan kitap özet formlarını inceleyerek süreci değerlendirmektedirler. Bu proje sayesinde okuldaki her öğrencinin kitaba ulaşması sağlanmıştır. Öğrencilerimizin okuduğunu anlama becerilerinde gelişme gözlemlenmiştir.

Ock

Sivil Savunma Kulübü toplum hizmeti çalışması Gazze ye yardım toplandı.

Ock

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy' u Anma etkinlikleri "20-26 Aralık Mehmet Akif'i Anma Haftası " kapsamında gerçekleştirildi.

Ock

Sivil savunma ve Afet Hazırlık Kulübü işbirliği ile deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında Hadis Etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

KTS HEDEF 2024 kapsamında okulumuzda deneme sınavı yapıldı.

Öğrencilerimizle Kızılay Kulüp Etkinliği gerçekleştirildi.

Kulüp etkinliği gerçekleştirildi.